Sydämellisesti tervetuloa osaksi Innovation Home:n perhettä. Tähän käsikirjaan olemme koonneet tietoa helpottaaksemme yhteisöömme liittymistä. Työn iloa!

Innovation Home Kamppi

Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki

Puh. +358 40 670 0141

 

AUKIOLOAJAT 

Yhteistyöskentelytilat (-1. kerroksen coworking-alue) ovat avoinna ma-pe 08.30-16.30, jolloin myös me olemme paikalla. Pyhäpäivinä yhteiskäyttötilat ovat suljettu, ellei muuten ilmoiteta.

Autohallin ja sisäpihan portit ovat avoinna arkisin 7:00 – 19:00. Näiden aikojen ulkopuolella ovet avautuvat omalla kulkutunnisteella.

Yhteistyöskentelytiloissa järjestettävien isojen yksityistilaisuuksien aikana: 

– Toimistohuoneet ovat käytössä 24/7 

– Vaihtoehtoiset kulkureitit osoitetaan selkeästi

 

Huom. Hälytysjärjestelmät ovat käytössä 22:00 – 05:00. Tänä aikana voit kulkea ovista omalla kulkutunnisteella, mutta yli minuutin ajaksi auki jätetty ovi aiheuttaa hälytyksen.

Käyttäjän aiheuttaman hälytyksen kulut tulevat asiakkaan itsensä maksettavaksi.

AVAIMET JA KULKU 

Pääovi on avoinna arkisin 8:30 – 16:30. Kulku kerroksiin vain omalla kulkutunnisteella.

Kulku ulos  klo 16:30 jälkeen tulisi tapahtua pääoven kautta. Mikäli ei ole tarvetta kulkea parkkihallin kautta. Huolehdithan aina, että suljet ovet ja varmistat niiden lukkiutumisen. 

Parkkihallin ja sisäpihan porttikongit ovat auki 7.00-19.00.

 

Sopimuksessa on erikseen määritelty jäsenyritykselle luovutettavat avaimet. Avaimet ovat henkilökohtaisia ja niihin on määritelty kulkuoikeudet henkilökohtaisen jäsenyyden mukaisesti.

Kadonneesta kulkuluvasta veloitetaan 40€. Jos kadotat avaimen, niin ilmoitathan siitä välittömästi meille osoitteeseen kamppi@coworkinghome.com 

Saapuminen pyörällä tai autolla

Pyörätelineet sijaitsevat autohallissa sekä sisäpihalla. Autohallin pyörätelineet sijaitsevat 1. kerroksessa, jonne kulku tapahtuu omalla kulkutunnisteella ajoluiskan kautta. Sisäpihan pyörätelineille kulku tapahtuu pääoven vasemmalla puolella sijaitsevan porttikongin kautta.

Kansakoulukadulla ja risteävällä Annankadulla on kadunvarsipaikkoja. Lähin pysäköintihalli on PCityForum, josta uloskäynti Kansakoulukujalle.

Capmanin kautta on mahdollista vuokrata KOO3-kiinteistön autopaikkoja, mikäli sellaiselle on tarvetta. 

JÄSENET

Innovation Home:n muut jäsenet löydät verkkosivuiltamme coworkinghome.com.

Yrityksen yhteyshenkilön tulee ilmoittaa mahdollisista muutoksista tilojen käyttäjissä kamppi@coworkinghome.com -osoitteeseen. Ilmoittamatta jättämisen seurauksena voidaan joutua perimään esimerkiksi avainten hallintaan liittyviä kustannuksia. 

Tiimin kasvaessa uusien jäsenten tiedot lähettää osoitteeseen kamppi@coworkinghome.com. Uusien kulkulupien tilaus vie noin 1-5 arkipäivää.

 

TILAT

Yleisiä tiloja Innovation Home Kampissa ovat -1. kerroksen Co-working vapaat työskentelypisteet. Jäsentiloista -1. kerroksesta löytyy jäsenten jääkaappi, erikoiskahviautomaatti, tuoretta suodatin kahvia sekä saatavilla kuumaa vettä. Huolehdithan, että siivoat omat jälkesi käytön jälkeen.

 

WC:t löytyvät sisääntuloaulasta  ja kaikista kerroksissa käytävien puolesta välistä. -1-kerroksessa WC:t löytyvät  kahviautomaatin viereiseltä käytävältä.

Saunat, suihkut ja pukeutumistilat löytyvät -2-kerroksesta miehille ja naisille.

Tiloissamme on langaton verkkoyhteys yleisissä tiloissa sekä tiimihuoneissa.

 

Langattoman verkkoyhteyden salasanan saa henkilökunnalta pyytämällä. Vieras verkon tiedot löytyvät jokaisen neuvotteluhuoneen ovien karmeista. 

Kokoukset

NEUVOTTELUHUONEET:

On the Top: 18 henkilön huone -1-kerroksessa

Empathy: 8 henkilön huone -1-kerroksessa

Mandatum: 8 henkilön huone -1-kerroksessa

Matchmaking: 6 henkilön huone -1-kerroksessa

Happiness:  6 henkilön huone 1-kerroksessa

Studio: 4 henkilön podcast huone -1-kerroksessa

Kokousvaraukset tehdään ottamalla yhteyttä kamppi@coworkinghome.com. 

 

Jätäthän kokoustilan aina siistiin kuntoon seuraavalle käyttäjälle ja sammutat kokoustekniikan. Omat astiat tulee siivota pois ja viedä tiskipöydälle. Neuvottelutilojen ollessa vapaana niitä voi käyttää myös työskentelyyn. Huomioithan kuitenkin seuraavan kokouksen alkamisajan! 

Poikkeukset

Jos yleinen tilamme on varattu tilaisuutta varten, henkilökuntamme osoittaa toisen tilan työskentelyä varten. Innovation Home pidättää oikeuden sulkea tilan kuutena päivänä vuodessa sekä pyhäpäivinä. 

Catering

Kokouksiin on mahdollista tilata catering. Tilaus tehdään sähköpostitse (kamppi@coworkinghome.com) viimeistään 4i päivää ennen tilaisuutta alle 10 hlön tilaisuuksissa. Yli 10 hlön tilaisuuksissa varaus on tehtävä 1vko aikaisemmin. 

Catering-tuotteiden hinnat pitävät sisällään myös palvelun, eli tarjoilun ja siivouksen. 

Catering tilauksen peruuttaminen tulisi tapahtua alle 10 henkilön tilaisuuksissa 4 arkipäivää aikaisemmin sekä yli 10 henkilön tilaisuuksissa 7 arkipäivää aikaisemmin. Muuten veloitamme täyden summan tilauksesta.

Kahvi + muut tarjottavat

Kahvi ja kahvipöydässä olevat tarjoilut ovat jäsenille tarkoitettuja herkkuja. Asiakastilaisuuksiin varatut tarjoilut on aina erikseen merkitty. 

Kokouksiin / vieraille tulevat catering-tarjoilut tulee tilata etukäteen. Tarjoilut voi maksaa kortilla tai ne voidaan laskuttaa yritykseltä. 

Kahvila & Snack bar

Aulasta löydät Innovation Home -kahvilan, joka tarjoaa erikoiskahveja, aamupalaa, leivoksia sekä after work -tarjoilua. Kahvilassa on myös snack bar, josta saa ostettua välipalaa, virvoitusjuomia sekä herkkuja.

Kierrätys 

Kierrätyspiste löytyy -1.kerroksesta sekä aulan kahvilasta 1-kerroksesta.

Pullot, tölkit:-1-kerroksen hissiaulassa ja 1-kerroksen kahvilassa.

Paperinkeräys,metalli, lasi ja kartonki: -1-kerroksen hissiaulassa,1-kerroksen kahvilassa sekä roskakatoksesta..

Pahvi: Viethän isot pahviroskat suoraan jätekatokseen taiteltuna. 

Sekajäte: Useampi jätepiste kiinteistössä sekä roskakatoksessa.

Biojäte: Jäsentiloissa -1. kerroksessa , 1-kerroksen aula kahvilassa sekä roskakatoksessa. 

Muovijäte: -1-kerrokssen hissiaulassa, 1-kerroksen aulassa sekä jätekatoksessa

Kiinteistön sisäpihalla on roskakatos, josta löytyy myös:

Energiajäte

Paristot

Pien-SER-jäte

Roskakatos on koko kiinteistön käytössä, joten huolehdithan omalta osalta kierrättämisestä sekä pahvien taittamisesta, jotta kaikkien roskat mahtuu.

Jos olet kierrätyksestä epävarma, pyydä apua henkilökunnalta!  

POSTI

Yrityksesi postiosoite meille siirrettynä on co/ Innovation Home, Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki. Posti jaetaan suoraan henkilöille / huoneeseen tai ovenkarmiin sille osoitetulle paikalle. Ylempien kerrosten asiakkaat voivat noutaa postin aulasta, mikäli yritys ei ole tehnyt postin nouto- ja välityssopimusta. Postia voi myös tiedustella Innovation Home Kampin henkilökunnalta. Pyrimme ilmoittamaan saapuneesta postista tekstiviestitse tai sähköpostilla.

 

JÄSENPALVELUT

Tulostaminen ja skannaus

Konica Minolta monitoimitulostin on 1-kerroksen käytävällä ja -1- kerroksen Innovation Homen toimistossa. Sen käyttämiseen tarvitset henkilökohtaisen PIN-koodin. Tämän saat, kun lähetät ensi kertaa tulostettavat materiaalit sähköpostin liitteenä print@ihf.fi osoitteeseen. Vahvistus viestissä tulee koodi, joka on voimassa 30 päivää. Samaan osoitteeseen lähetetään siis aina tulostettavat materiaalit. Huom! Tulostimessa ei pysty enää muutamaan tulosteen kokoa, joten katsotan että materiaalisi on valmiiksi joko A4 tai A3 kokoinen. 

Mustavalkotulosteet ovat maksuttomia, väriprintit maksavat A4 0,20€/sivu, A3 tulosteet 0,40€/sivu. 

Toimistotarvikkeet

Kokoustilojen fläppipaperit ja tussit tulevat Innovation Home:n puolesta, muista toimistotarvikkeista jäsenyritys huolehtii itse. 

Siivous

Huoneet ja yleiset tilat siivotaan kerran viikossa. Omat isot roskat, pahvit jne. tulee itse viedä niille varattuihin jäteastioihin (katso: kierrättäminen). Huomioithan, että jos et ole tilannut cateringia, neuvottelutilan jälkien siivoaminen on vastuullasi. Mikäli sattuu jokin suurempi vahinko, ilmoita siitä heti henkilökunnalle, niin saamme järeämmän kaluston heti paikalle ja vältymme pysyviltä vahingoilta. 

Jäsenedut

Tiesitkö, että Dustin on yksi pohjoismaiden johtavista IT-tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen jälleenmyyjistä? Valikoimastamme löytyy yli 260 000 IT-tuotetta 900 valmistajalta. Toimimme Innovation Home Kampin esitystekniikan pääyhteistyökumppanina, jossa neuvotteluhuoneet on toteutettu Dustin Byod Solo -ratkaisuilla. Ratkaisun avulla käyttäjä voi helposti hyödyntää neuvottelutekniikkaa omalla laitteellaan: työasemalla, tabletilla tai kännykällä. Kytkemällä vain yhden kaapelin (USB-C), saat neuvotteluhuoneen tekniikan helposti käyttöösi.

Meiltä saat neuvotteluhuoneratkaisujen lisäksi kaikki muutkin tietotekniikan ratkaisut aina hiiristä palvelimiin ja verkkoihin!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin laitamme IT-arkesi kuntoon!

Riku Salkkio, Account Manager

riku.salkkio@dustin.fi

puh. 040 154 6024

 

Mathias Juslin, AV Sales Specialist

mathias.juslin@dustin.fi

puh. 050 434 992

 

Ajatustyötä tukeva työterveys pitäisi olla osa jokaisen hyvää työelämää. Heltti tarjoaa Innovation Home:n jäsenyrityksille ajatustyötä tukevan työterveyden kumppanuushintaan. Lue lisää osoitteesta: https://heltti.fi/tyoterveys-yhteisoiden-jasenille/  

Innovation Home tarjoaa jäsenilleen viikoittaisen Joogan. Aikataulut löytyvät viikkokirjeestä. Porrastreenit Malminkartanon jätemäellä joka sunnuntai klo 15:30. 

Muista jäseneduista voit kysellä henkilökunnaltamme! 

Mentorit ja partnerit

Yhdistämme teidät mielellämme Innovation Homen mentoreihin ja muihin yhteistyökumppaneihin, jotka löydät verkkosivuiltamme. Introa varten ole yhteydessä Petraan. 

VIERAAT

Innovation Home toivottaa ystävät, perheenjäsenet ja liikekumppanit tervetulleiksi tiloihimme. Muistathan varata tarvittaessa itsellesi neuvottelutilan. Kahvit ovat maksuttomia jäsentiloista vieraille. Cateringimme toimittaa mielellään tilaisuuteenne kokoustarjoilut, tilaus tulee tehdä 2 päivää ennen tilaisuutta sähköpostin kautta osoitteeseen kamppi@coworkinghome.com. 

Hoidathan omien vieraidesi noudon ja saattamisen aulasta. Vastaanotto palvelu ilmoittaa saapuneista vierailuista puhelimitse tai sähköpostitse.Lapset ovat tervetulleita tilaan, mutta huoltaja on jatkuvasti vastuussa lapsesta ja tämän tulee varmistaa, että kenenkään muun työnteko ei häiriinny. Alle 12-vuotiaiden lasten tulee olla koko ajan huoltajansa seurassa tai kyseisen yrityksen huoneessa. 

Valitettavasti lemmikit eivät ole sallittuja tiloissamme.

TURVALLISUUS

Jos olet satuttanut itsesi, ensiapupakkaus löytyy 1. kerroksen kahvilasta. Isommissa loukkaantumisissa ota välittömästi yhteys henkilökuntaamme.

Ilmoitathan ystävällisesti kaikista mahdollisista vahingoista, tavaroiden hajoamisesta, kahvin läikkymisestä ja muista elämän jäljistä meille, niin voimme huolehtia että tila pysyy siistinä ja vahingot saadaan korjattua. Voit ilmoittaa joko suoraan henkilökunnallemme tai info@coworkinghome.com osoitteeseen.

 

Kiinteistön pelastussuunnitelma löytyy tästä: https://pelsu.fi/kansakoulukatu3/

Avotuli ja kynttilät ovat kiellettyjä toimistorakennuksessa. 

Jos lukitset itsesi ulos toimistosta

Tämä koskee vain 1- ja -1-kerrosten tiimihuoneita. Mikäli lukitset itsesi ulos toimistosta ota yhteyttä: Securitaksen Hälytyskeskukseen puh. 020 491 2600. He  päästävät sinut toimistoon. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi, tämä kirjataan meille ylös. Tästä veloitetaan arkisin 43€+alv 24% ja viikonloppuisin 75€ +alv 24%.

 

VAKUUTUKSET 

Jäsen vastaa täysmääräisesti omalla vakuutuksellaan itse aiheutetuista välittömistä ja välillisistä vahingoista Innovation Home tiloissa ja tapahtumissa. Jäsen on vastuussa omista vieraistaan.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavarat säilytetään 1-kerroksen aulassa. Henkilökunta osaa myös auttaa mikäli jotain hukassa. 

 

VIESTINTÄ

Käytössämme on useampi viestintäkanava. Jäsenille kuuluvat tiedotteet ja ohjelmat julkaistaan aina suljetussa FB ryhmässä sekä Kampin WhatsApp ryhmässä.

 

Kotisivut: https://www.coworkinghome.com

E-mail: info@coworkinghome.com

 

Facebook-ryhmä: Innovation Home Member

https://www.facebook.com/groups/1712467922336759/

 

Facebook-sivu: Innovation Home @ihcoworking 

https://www.facebook.com/ihcoworking/

 

WhatsApp ryhmä: https://chat.whatsapp.com/KPOylN8TL7N1BpBkKeB1D9

 

Instagram: @innovationhome_coworking 

https://www.instagram.com/innovationhome_coworking/

 

LinkedIn: Innovation Home

https://www.linkedin.com/company/innovationhouse/

 

Twitter: @InnovationHme https://twitter.com/InnovationHme

  @Eratuli https://twitter.com/Eratuli

@Katja_Aalto https://twitter.com/Katja_Aalto

 

Youtube: Innovation Home

https://www.youtube.com/channel/UCC5Y1llnxN1iAYiVMZPuuag

 

#innovationhome_coworking 

#businesshome 

#coworking 

#8locations1community 

 

YHTEYSTIEDOT 

 

HELSINKI, KAMPPI

Puh. (8-16) +358 40 670 0141

e-mail kamppi@coworkinghome.com

Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki

 

ESPOO, OTANIEMI
Puh. (8-16) +358 400 212 869
e-mail otaniemi@coworkinghome.com
Tekniikantie 2, 02150 Espoo HELSINKI, ARABIA (Arabia 135-kortteli)
Puh. (8-16) +358 400 0877885
e-mail arabia@coworkinghome.com

Hämeentie 135 A, 1. & 5. kerros, 00560 Helsinki

 

TAMPERE, FINLAYSON

Puh. (8-16) +358 45 139 1131

e-mail tampere@coworkinghome.com

Finlaysoninkuja 21A, 33340 Tampere

 

LEVI, LAPLAND

Puh. (8-16) +358 40 021 2869

e-mail work@coworkinghome.com

Innovation Home Levi, Levi Tourist Office, Myllyjoentie 2, 99130 Sirkka

 

SINGAPORE

Puh. +65 8112 6408

e-mail info@coworkinghome.com

BLK 71#03-04/05, Ayer Rajah Crescent, 139951 Singapore, Singapore

 

LOS ANGELES

e-mail work@coworkinghome.com

202 Bicknell Avenue, 2nd Floor, Unit #1, Santa Monica, CA 90405 Los Angeles

 

HENKILÖSTÖ

 

Petra Erätuli-Kola         petra@coworkinghome.com  +358 40 041 5946

CEO, Founder

 

Katja Aalto         katja@coworkinghome.com  +358 40 049 3304

COO, Founder

 

Viivi Avellán         viivi@coworkinghome.com  +6591457609

COO, Innovation Home Singapore

 

Leena Tukiainen |Los Angeles         leena@coworkinghome.com

 

Laura Andersson        laura@coworkinghome.com +358 40 5025922

Sales and Marketing

 

Tinna Långström        tinna@coworkinghome.com  +358 40 523 6624

New Business Development

 

Riikka Harrivaara        riikka.harrivaara@coworkinghome.com  +358 400 877 885

Head of events and production

 

Share


Uutiskirjeet