Innovation Homen arvot

Happiness

Uskomme, että iloinen ja onnellinen ihminen on tuottavampi ja luovempi. Onni muodostuu monista eri asioista. Se on yhdistelmä läsnäolevasta ja aidosta yhteisöstä ja tasapainoisesta elämästä. Jäsentemme ja henkilöstömme monipuolinen hyvinvointi on meille tärkeää.

Yrittäjän ja yritysten näkökulmasta teemme onnellisuudestanne helpompaa tarjoamalla ympäristön, missä saatavailla on niin erilaisia liikuntamahdollisuuksia kuin terveellistä ja ravitsevaa ruokaa. Omaa työpäivääsi ja arjen haasteita keventää se, että meillä voit työskennellä siisteissä, turvallisissa ja viihtyisissä tiloissa, mitä tukee erinomainen asiakaspalvelu.

Palvelumme tärkein kulmakivi on luotettavuus. Kun kerrot, miten voimme sinua auttaa, teemme sen.

 

Opportunity

Uskomme, että sattumalla on suuri merkitys bisneksen onnistumisessa. Meidän tulee vain tunnistaa nämä mahdollisuudet ja tarttua niihin!

Koemme Innovation Homella tärkeäksi luoda näitä mahdollisuuksia, jotta jäsentemme olisi niihin mahdollisimman helppo tarttua ja löytää yhteisöstämme omaan kasvuun sopivia kumppaneita ja bisnesmahdollisuuksia.

Vierailijoillemme kerromme ja esittelemme ylpeinä jäsenyrityksiämme sekä heidän palveluitaan ja tuotteitaan. Pyrimme löytämään myös vierailijoidemme joukosta niitä yrityksiä, joilla voisi olla mahdollisuuksia parantaa jäsenyritystemme bisnestä tai tuottaa heille mahdollisuuksia kauppoihin.

Olemme nähneet, että tämä on tarttunut myös jäseniimme ja he kertovat muiden jäsenten tarinoita omille verkostoilleen.

Koska ikinä et voi tietää, mistä seuraava suuri mahdollisuus alkaa – tervehditään toisiamma kahvikoneella ja pysytään uteliaina siitä, ketä ympärillämme tapaamme!

 

 

Matchmaking

Omien kokemustemme ja näkemystemme mukaan matchmakingillä, ihmisten ja yritysten aktiivisella yhdistämisellä, on merkittävä vaikutus bisneksen kasvattamiseen. Tärkeä osa sitä on avoimuus: luottamus ja halu avata omat verkostonsa ja avata niitä muiden hyödyksi.

Olemme ilahtuneena seuranneet, miten tämä kulttuuri on levinnyt kuin itsestään jäseneltämme toiselle, yrittäjältä asiakkaille ja tiimiltä toiselle.

Me rakastamme tätä mahdollisuutta auttaa ja yhdistää toisiamme – olemmekin valmiina joka päivä auttamaan myös sinua löytämään juuri oikeat sijoittajat, asiakkaat, yhteistyökumppanit tai tiedot, joilla saat mahdollisuuden saada bisneksesi loistamaan!

 

 

Empathy

Jäsenemme ja henkilöstömme muodostavat tiiviin yhteisön, missä apu on aina lähellä. Innovation Homen DNA:han kuuluu hyvä henki ja kaikkien tasapuolinen huomioiminen.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen meistä voi olla oma itsensä, tuoda rohkeasti esiin ajatuksensa ja kokeilla pelotta uusia asioita.

Me juhlimme yhdessä kaikkien menestystä ja silloin, kun asiat eivät mene suunnitelmien mukaan, olemme valmiint tukemaan ja tekemään paljon töitä, jotta asiat saadaan kuntoon.