22.4.2021

Ei se määränpää, vaan matka ja varsinkin matkaseura!

 

Tasan kolme vuotta sitten tällä päivämäärällä muutin Suomeen 23 v ulkomailla asumisen jälkeen. Ehdin olla maassa kaksi päivää, kun sain ihanalta ystävältäni Petralta tarjouksen tulla Innovation Home:en töihin.

Olin ollut mukana suojelijana alusta asti ja kääntänyt presejä englanniksi ja espanjaksi, joten tämä huikea yritys oli jo ennestään minulle tuttu. Itse asiassa olin jo lentokoneessa ajatellut, että ainoa paikka minne haluaisin töihin Suomessa, oli juuri Innovation Home – eli tarjous oli minulle kuin lottovoitto. Sain tehdä töitä ihailemieni naisten, Petran ja Katjan kanssa, oppia uutta koko ajan ja tavata mitä huikeimpia yrittäjiä päivittäin. Oli paljon opittavaa bisneksestä Suomessa, ihan ensi alkuun oli hiottava ruostunutta Suomen kieltä. Kun aloitin, meillä oli vain yksi piste Otaniemessä ja tiimissä meitä oli kolme, vaikka jos naurun määrää kuunteli käytävillä, niin olisi voinut uskoa suuremmaksikin laumaksi. 😉

Kolmeen vuoteen on mahtunut uskomaton määrä iloa, haasteita, jännitystä, jäätäviä tapahtumia ja upeita kohtaamisia (ja yksi pandemia). Olen onnekas, että sain olla osana ihmeellistä tarinaa, jossa kaksi huikeaa tehonaista, yhdessä mahtavan tiimin kanssa (past & present), rakensivat yhdestä co-working pisteestä Otaniemessä globaalin konseptin, jolla on tänään yhdeksän pistettä Suomessa ja maailmalla! Oli catering tilauksia, raksahommia, joogaa, legendaarisia kesäjuhlia ja Slushia. Järjestimme upeita tapahtumia ihanille jäsenillemme, naurettiin ja itkettiin yhdessä – tämän uskomattoman yhteisön kanssa.  Yhteisön, josta löytyy poikkeuksellinen lojaalisuus, auttamisen tahto ja jäätävä osaaminen sekä tekemisen into. Olen äärettömän kiitollinen jokaisesta ystävästä, jonka olen tästä tiimistä ja yhteisöstä saanut.

Nyt on tullut aika hypätä uusiin haasteisiin, mutta tuo pinkki IH sydän pysyy mukanani aina ja jään ikuiseksi Innovation Home faniksi, seuraamaan sivusta, miten yhdeksästä pisteestä tulee 20, ja sitten 100.

Kiitos Petra ja Katja!

Kiitos Innovation Homen huikea hallitus.

Kiitos ihana tiimi ja upea yhteisö.

Kiitos huippuhienoista vuosista yhdessä, kaikista mageista hetkistä ja yhteisistä saavutuksista, olen aivan varma että polkumme kohtaavat vielä monesti!

Ihanaa kevättä teille kaikille ja mielin määrin niitä paljon kaivattuja haleja! ❤

Moikataan kun nähdään, kaupungilla tai somessa!

 

Terkuin,
Peppi
😘

 

 

Share


Blogi Uutiset Viikkokirje