Marraskuun kuukausikirjeessä:

Yritysesittelyssä Valmennustalo Viritys Tampereella

Virkistyshetki työpäivään N.A.P.-divaanissa

Kampin lounaat valmistaa Paula Leppe tiimeineen

Tervetuloa Yrityskulttuuripäivään Arabiaan!

Viikoittaiset virtuaaliklinikat ja tapahtumat

Töihin on joka aamu hauska tulla!

Tampereen koskimaisemissa töitä tekee Leena Rautiainen ja hänen yrityksensä Valmennustalo Viritys virittäen ihmisiä yhteistyöhön. Coachina ja työnohjaajana Leena auttaa johtajia ja esihenkilöitä johtamaan henkilöstöä inhimillisesti ja tehokkaasti. Valmentajana ja fasilitaattorina hän luotsaa ryhmiä kehittämään työtään ja sovittelijana auttaa työyhteisöjä sopimaan riitansa.

Kyseessä on yhden naisen yritys, jonka Leena perusti vuosia sitten halutessaan kansainvälisen Accenture-työskentelyn ja lisäpätevöitymisen jälkeen tehdä ”itsensä näköistä” ja ”ihmisen kokoista” työtä. Nimi Viritys viittaa myös Leenan pitkään orkesteri- ja kuorokokemukseen, jossa huolellinen virittäminen ja äänenavaus palvelevat rentoa, kaunista yhteissointia.

 

Tänä syksynä kalenteri on mukavasti täyttynyt coaching- ja sovittelutoimeksiannoista. Osaamisen syventäminen jatkuu edelleen joulukuussa alkavalla opiskelulla lyhytterapeutiksi. Tavoitteena on myös jatkopätevöitymistä International Coaching Federationissa, ammatticoachien yhteisössä. ”Tässä yhteydessä voin muuten tarjota kaksi coaching-prosessia naurettavan alhaisella opiskelijahinnalla – kysy lisää jos alkoi kiinnostella!” vinkkaa Leena.

 

Ensimmäinen puolivuotinen Innovation Homella on Leenan mukaan ollut erittäin positiivinen kokemus – töihin on joka aamu hauska tulla! ”Kiitos tästä mahdollisuudesta. Kiva porukka, hyvät tilat ja kauniit maisemat antavat virtaa yrittämiseen. Bisnesideoita ja -kumppanuuksiakin on ehtinyt hiljalleen viritä!” kertoo Leena ja jatkaa ”Vinkkini kanssayrittäjille? Muista jaloitella, venytellä ja katsella veden virtausta aina välillä…”

Ota virkistyshetki työpäivään N.A.P.-divaanissa

Meille Innovation Homella on tärkeää jäseniemme työhyvinvointi ja toimipaikoissamme onkin tarjolla erilaisia työhyvinvointia ja -ergonomiaa tukevia ratkaisuja. Kampin ja Tampereen toimipisteistä löytyy LoOok :n N.A.P (eli Neuron Activation Pod) -divaani, joka kannustaa lyhyisiin rentoutumistaukoihin tavoitteena keskittymisen ja tehokkuuden parantaminen työpäivän aikana.

Menetelmä edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia ja ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Tavoitteena on unen laadun parantaminen, stressin ja stressiperäisten oireiden lievitys sekä palautuminen. Säännöllisellä käytöllä saadaan aikaiseksi parhaat tulokset. Jo 10 minuutin ohjelma tuottaa aivoille paljon kaivatun virkistymishetken ja palautumisprosessi aktivoituu.

 

Valittavana on kolme eri ohjelma-aluetta; rentouttava, aktivoiva ja palauttava, joista jokaisesta löytyy kestoltaan ja värähtelyltään erilaisia ohjelmia. Kaikki ohjelmat edistävät unen laatua ja vaikuttavat sekä fyysiseen että psyykkiseen palautumiseen.

 

Ota powernap kiireisen arjen keskellä tai valitse rauhoittava ohjelma univaikeuksiin tai stressiin. Aktivoivia ohjelmia voit käyttää aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen, kiputiloihin, vireystilan kohottamiseen tai lihasten lämmittelyyn. Palauttavat ohjelmat sopivat urheilun jälkeen tai esimerkiksi kivun ja turvotuksen lievitykseen.

 

Lisätietoja:
Paula Ahlbom, paula@loookindustries.com

https://www.isku.com/fi/fi/tuote/loook-nap

Kampin lounaat valmistaa Paula tiimeineen

Jos törmäätte Kampissa keittiömme Paula Leppeen, tarttukaa hihasta kiinni ja käykää juttusilla. Paula viihtyy keittiön lisäksi myös asiakkaiden seurassa.

Paula vastaa Innovation Home Kampin keittiöstä ja valmistaa aisaparinsa Toni Henrikssonin kanssa herkulliset lounaat ja tarjoilut. Paula on tehnyt yhteistyötä Innovation Homen kanssa jo vuosia Otaniemessä, jossa hänen oma catering-yrityksensä Mama’s Deli oli vuokralla ja hoiti kaikki Innovation Home Otaniemen tarjoilut lounaista tapahtumiin. Paula on tehnyt täydellisen alanvaihdoksen ja siirtynyt intohimonsa ruuanlaiton pariin täysipäiväisesti vuonna 2015.

 

Lounasta on tarjolla Kampissa ma – pe klo 11.00  ja Otaniemessä ma – ke klo 11.30 lähtien.

Lifestyle Hotelli Mestari tarjoaa alennusta huonevarauksista Innovation Homen jäsenille

 

Voit varata huoneen alennuskoodilla: innohome

Suora varauslinkki: https://reservations.travelclick.com/113795?RatePlanId=6004640&LanguageID=34

 

Hotel Mestari
Fredrikinkatu 51, Helsinki

Marraskuun tapahtumia

10.11.2022 Yrityskulttuuripäivä Arabiassa 16.30 – 19.00

Viikoittaiset virtuaaliklinikat ja tapahtumat

Virtuaaliklinikat sisältyvät Innovation Home jäsenyyteen. Yhteistyökumppanimme auttavat mielellään kun tarvitset apua kirjanpidossa, IPR:ssä, myynnissä sekä verotukseen liittyvissä asioissa.

Tiistaisin

  • Boco IP Virtual Clinic: IPR-kysymykset petri.nieminen@bocoip.com tai puh. 040 524 5767.
  • Jooga Innovation Home Kampissa klo 16 Dustin Event Arenalla.

Keskiviikkoisin

  • Satakerta, virtuaaliklinikka Anja Söderholm
    Kysy tilitoimistosta parhaat vinkit.
  • Jooga Otaniemessä Finnair-parvella kello 15. Ilmoittautumiset puh. 0400 212 869.
  • Parillisilla viikoilla yhteisökävely Tampereella, lähtö klo 13.

Torstaisin

  • Lexia Virtual Clinic: Lakikysymyksissä päivystää growth@lexia.fi tai puh. 010 424 4200.
  • Parittomilla viikoilla yhteisölounas Tampereella lähialueen lounasravintoloissa klo 11.15.

 

Seuraava kuukausikirje julkaistaan Joulukuussa.

Mukavaa syksyä!
Innovation Home:n Timanttitiimi
Share


Uutiskirjeet