Kuukausikirje Lokakuu 2022

Lokakuun kuukausikirjeessä:

Yritysesittelyssä CTN

COO Tommi Aaltonen esittäytyy

Tarja Ruuskan valokuvanäyttely Kampissa

Meet the Founders: Petra ja Katja tavattavissa Otaniemessä

Manna Group: Suomen rakastetuimmat brändit nyt myös yritysmyynnissä!

Etätöihin Leville tai saunailta Kampissa!

Viikoittaiset virtuaaliklinikat ja tapahtumat

Kehon palautumiseen keskittyvä suomalainen huipputeknologiayritys CTN

Missiona on edistää ihmisen palautumista elämän ja arjen rasituksista. CTN kehittää ja valmistaa jatkuvasti uusia laitteita, joilla voi ennaltaehkäistä sairauksia, lievittää kiputiloja sekä virkistää mieltä ja kehoa. Hoidot helpottavat myös stressiä ja hidastaa monin tavoin kehomme ja ihon vanhenemista.

CTN Group perustettiin vuonna 2013. Yritys aloitti ei-invasiivisten esteettisten hoitolaitteiden valmistuksesta, jonka jälkeen pian syntyivät ensimmäiset Suomessa valmistetut huippukylmähoitolaitteet. Tällä hetkellä heidän tuoteperheeseensä kuuluu kuusi eri palautumiseen ja hyvinvointiin keskittyvää laitetta, joista koostuu CTN Recovery Studio-konsepti. CTN toimii nyt jo yli 40 maassa, ja laitteita voi löytää jo yli 1000 pisteestä ympäri maailmaa. Vantaalla sijaitsee CTN Center, jossa sijaitsee heidän tuotekehityksensä, laitenäyttely sekä koulutukset.

 

CTN tavoittelee tulevan palautumisalan johtavaksi toimijaksi maailmanlaajuisesti. Tavoite tuoda hoidot, kuten huippukylmät cryo-hoidot kaikkien saataville luomalla helpommin ja edullisemmin toimivat laitteet sekä hoitomenetelmät. CTN tavoite on mullistaa koko palautumis- ja hyvinvointisegmentti tekemällä näistä aikaisemmin kalliista ja vaativista hoidoista helppoja, turvallisia ja edullisia tinkimättä hoitojen tehokkuudesta.

 

CTN on ollut pitkään osa Innovation Home yhteisöä, jo vuosia cryo laitteita on löytynyt toimipisteistä Otaniemessä, Singaporessa ja Kalliossa. Nykyään CTN Recovery Studio löytyy Kampin toimipisteeltä. Yhteisö on todella lämminhenkinen ja CTN toivookin mahdollisimman monen löytävän heidän palvelunsa avulla apua omaan palautumiseen ja työhyvinvoinnin edistämiseksi!

Uusi vahvistus Innovation Homen timanttiseen tiimiin

Operatiivisena johtajana ja johtoryhmän jäsenenä on aloittanut

”luovaa hulluutta, vahvaa ammattitaitoa ja super positiivisen asenteen omaava”

Tommi Aaltonen. ”Juuri sitä mitä olemme etsineet tähän uuteen avainrooliin.”

kertoo Innovation Homen perustaja-osakas ja Head of Design and Growth Katja Aalto. ” Pääsen itse keskittymään yrityksen kasvuun ja suunnitteluun Tommin ottaessa vastuulleen kaiken operatiivisen liiketoiminnan johtamisen.”

 

Tommi kertoo taustansa olevan vahvasti palveluliiketoiminnan johtamisen puolelta, missä yrityksen suurin voimavara on upea henkilökunta. ”Olenkin kuullut, että uusi työperheeni on täynnä mahtavia persoonia ja todella kovaa osaamista! Innovation Home on minulle entuudestaan tuttu, sillä edellinen työnantajani oli Innovation Home Otaniemen asiakas. On mahtavaa päästä kehittämään ja kasvattamaan yritystä, minkä ilmapiirissä on saanut itsekin työskennellä asiakkaan roolissa.” 

 

”Olen innoissani, kun pääsen työskentelemään meidän monialaisen jäsenkunnan kanssa mahdollistaen heille innovatiivisen työympäristön ja tilan kasvaa sekä kehittyä. Meidän jäsentyytyväisyys ja suositteluhalukkuus ovat huippulukemissa, mitkä luovat upean pohjan koko liiketoiminnallemme.” jatkaa Tommi.

Tarja Ruuskan valokuvia esillä Kampissa Innovation Tour:lla

Tarja Ruuska on Dubaissa asuva kansainvälinen valokuvaaja joka on asunut suurimman osan elämästään ulkomailla mm. New Yorkissa, San Franciscossa ja viimeiset 14 vuotta Dubaissa.

 

Hänellä on ollut menestyksekäs ura Finnairilla sekä IBM:llä mutta siinä sivussa on jo nuoruuden intohimo valokuvaamiseen kulkenut vierellä. Potrettikuvaukset New Yorkin Sohon kodin katolta ovat muuttuneet Dubain kotistudiolle ja kuvausmatkoihin ympäri maailman kuten Argentiinaan, Amazonille ja Keniaan. Syksyllä tilauskuvaus vie Kuubaan.

 

Tarjalla on parhaillaan ”Elämän kirjoa”-niminen valokuvanäyttely synnyinkunnassaan Kannonkoskella. Hänen kuvia on julkaistu matkaesitteissä, UK Vogue lehdessä, ja onpa hänen kuviaan käyttänyt myös kuuluisa Eileen Ford mallitoimisto.

Suomen rakastetuimmat brändit nyt myös yritysmyynnissä!

Joulu lähestyy ja lahjaideat ovat tiukassa? Ei hätää; Suomeen syntynyt bränditalo Manna tarjoaa täydelliset ratkaisut henkilöstö- ja liikelahjojen tarpeeseen. He ovat paketoineet Suomen rakastetuimmat brändit näppärästi yhteen pakettiin. Valitse lahjatuotteeksi Finlayson, Vallila, MAKIA, Sasta, Lexington tai vaikkapa Reino&Aino.

 

Laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Mannalla tavoitteena on ilahduttaa lahjansaajaa laadukkailla, kauniilla ja ennen kaikkea käyttöön tulevilla lahjoilla. Heidän avullaan löydät varmasti yrityksen arvoja korostavan, harkitun ja rakastetun lahjan. Käy kurkkaamassa lisää Mannan yrityspalveluista; Yritysasiakkaille – Manna Group

Miltä kuulostaisi pihasaunailta keskellä ydinkeskustaa, ulkoporealtaan poreiden hivellessä varpaita?

Kampin sisäpihalta nimittäin löytyy upea Ripavi pihasauna sekä Drop ulkoporeallas.

Kiinnostuitko? Kysy lisää events@coworkinghome.com

Lokakuun tapahtumia

4.10.2022 Meet the Founders -tapahtuma Otaniemessä klo 14.30 – 16.00

7.10.2022 Kauppakamariaamiainen: Yritysjohdon talousseurannan bucketlist vaikeina aikoina Tampereella klo 8.30 – 11.00

12.10.2022 Kampin After Work with Tarja Ruuska klo 15.00-17.00 Innovation Home Kampissa

 

Viikoittaiset virtuaaliklinikat ja tapahtumat

Virtuaaliklinikat sisältyvät Innovation Home jäsenyyteen. Yhteistyökumppanimme auttavat mielellään kun tarvitset apua kirjanpidossa, IPR:ssä, myynnissä sekä verotukseen liittyvissä asioissa.

Tiistaisin

  • Boco IP Virtual Clinic: IPR-kysymykset petri.nieminen@bocoip.com tai puh. 040 524 5767.
  • Jooga Innovation Home Kampissa klo 15 Dustin Event Arenalla.

Keskiviikkoisin

  • Satakerta, virtuaaliklinikka Anja Söderholm
    Kysy tilitoimistosta parhaat vinkit.
  • Jooga Otaniemessä Finnair-parvella kello 15. Ilmoittautumiset puh. 0400 212 869.
  • Parillisilla viikoilla yhteisökävely Tampereella, lähtö klo 13.

Torstaisin

  • Lexia Virtual Clinic: Lakikysymyksissä päivystää growth@lexia.fi tai puh. 010 424 4200.
  • Parittomilla viikoilla yhteisölounas Tampereella lähialueen lounasravintoloissa klo 11.15.

Sunnuntaisin

  • Porrastreenit Helsingin Malminkartanossa. Sparrausapuna Petra, kello 15:30-16:30, ilmoittautumiset soittamalla puh. 0400 415 946

 

Seuraava kuukausikirje julkaistaan marraskuussa.

Mukavaa syksyä!
Innovation Home:n Timanttitiimi
Share


Uutiskirjeet