Aukioloajat ja kulkeminen

Vastaanottopalvelut ovat avoinna arkisin 8.30-16.30, jolloin myös pääovi on avoinna. Tämän ajan ulkopuolella tiloihin kulku tapahtuu omalla kulkutunnisteella.

Autohallin ja sisäpihan portit ovat avoinna arkisin 7:00 – 19:00. Näiden aikojen ulkopuolella ovet avautuvat omalla kulkutunnisteella. Kulku klo 16:30 jälkeen tulisi tapahtua pääoven kautta, mikäli ei ole tarvetta kulkea parkkihallin kautta. Huolehdithan aina, että suljet ovet ja varmistat niiden lukkiutumisen. 

Huomioithan, että hälytysjärjestelmä on päällä 22:00 – 05:00. Tänä aikana oven voi avata kulkutunnisteella korkeintaan 60 sekunnin ajaksi ilman, että hälytysjärjestelmä aktivoituu.

Kahvilan ja sisäpihan pop-up kahvilan aukioloajat ilmoitetaan erikseen ja ne vaihtelevat sesongin mukaan. Ajantasaiset aukioloajat on ilmoitettu aulan infonäytöillä.

Innovation Home:n yhteiskäyttötilat ovat avoinna arkisin 8:30-16:30, ja niihin kulku tapahtuu kulkutunnisteella. Tilojen käyttö vaatii Innovation Home:n jäsenyyden. Muuna aikana käytöstä sovittava erikseen. Yhteiskäyttötilat voivat olla suljettuna yksityistilaisuuksien vuoksi, jolloin työskentelyyn osoitetaan toinen paikka.

Kulkutunnisteet

Aulapalvelu luovuttaa kulkutunnisteet vuokralaisen pääyhteyshenkilölle. Vuokralaisen pääyhteyshenkilö vastaa yrityksen omasta listauksesta kulkutunnisteiden käyttäjistä. Vuokralainen on vastuussa kulkutunnisteista ja niiden edelleen jakamisesta. Turvallisuussyistä pyydämme ilmoittamaan muutoksista käyttäjissä aulapalveluun. 

Lisäavaimet tilataan aulapalvelusta kirjallisesti kamppi@coworkinghome.com. Lisäavaimista veloitetaan lisähinta ja niiden toimitusaika on yksi arkipäivä.

Mekaaniset avaimet tilataan aulapalvelulta. Mekaaniset avaimet tulee noutaa henkilökohtaisesti BLC Turva Oy:n toimistolta Yrjönkatu 23 B 2 krs., 00100 Helsinki. Mekaanisten avainten lisätilaukset laskutetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Mikäli hävität avaimen tai kulkutunnisteen, ilmoitathan tästä välittömästi kamppi@coworkinghome.com tai suoraan aulapalveluun. Uudesta kulkutunnisteesta tai avaimesta veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Ensiapu ja pelastussuunnitelma

Vuokralaisen tulee määritellä yhteyshenkilö pelastussuunnitelmaan. Pelastussuunnitelma jaetaan vuokralaisyrityksille sähköisesti. 

https://pelsu.fi/kansakoulukatu3/

Esteettömyys

Esteetön kulku kiinteistöön tapahtuu pääsisäänkäynnin vasemmalta puolelta porttikongin kautta. Porttikongista kuljetaan sisäpihalle, josta esteetön kulku kerrokseen 1. 

Kerroksesta 1. kulku kerroksiin 2.-7. hisseillä 1 ja 2, kerroksiin -1. Ja -2. hissillä 3.

Esteetön WC sijaitsee 1. kerroksessa aulan yhteydessä.

Huoltoilmoitukset

Vuokralaiset ilmoittavat aulapalvelulle huoltopyynnöt ja vikailmoitukset. Kiireelliset vikatilanteet arkisin 8:30 – 16:30  tulee ilmoittaa aulaan puhelimitse, puh. 040 670 0141.

Aulapalveluiden ollessa kiinni, kiireelliset vikatilanteet kuten vesivuodot:

Mc Clean Kiinteistöhoito 

+358 400436150

Jätehuolto

Kierrätyspiste sijaitsee sisäpihan luoteiskulmassa. Kierrätyspisteeseen ei tarvitse erillistä avainta. 

Jätehuone sisältää seuraavat kierrätysastiat:

 • Sekajäte
 • Energiajäte
 • Kartonki
 • Biojäte
 • Muovipakkaus
 • Lasipakkaus
 • Metallipakkaus
 • Toimistopaperi
 • Paristot
 • pien-SER-jäte

Jätehuoneeseen ei saa viedä ylimääräistä jätettä, joka ei kuulu jätejakeisiin tai mahdu astioihin. 

Sosiaalitilat

Sosiaalitilat löytyvät kerroksesta -2. Kulku kerrokseen tapahtuu joko porraskäytävää pitkin tai esteettömästi hissillä numero 3. Tilaan voi kulkea myös -2. kerroksen ovesta autohallin kautta. Kulkuoikeudet sisältyvät normaaliin kulkutunnisteeseen kaikkien kerrosten käyttäjille.

Sosiaalitiloissa on pukuhuoneet, suihkut ja saunatilat jaoteltuna miesten ja naisten puoleen. Erityistarpeissa otathan yhteyttä aulapalveluun. Tiloissa on lyhytaikaiseen säilytykseen tarkoitetut säilytyslokerot. Ethän jätä tavaroita säilytykseen yli yön. 

Saunojen lämmityksen aikataulu on merkitty pukuhuoneiden oviin.

Saunan voi myös pyytää lämmitettäväksi aulapalvelun kautta.

 

Savuton kiinteistö

Tupakointi on kiellettyä sekä kiinteistössä että 8 metrin etäisyydellä kaikista sisäänkäynneistä sekä tuloilmakanavista. Tupakointialueet sisäpihalla on merkitty erillisellä kyltillä.

 

Pihasaunan ja porealtaan varaus

Huom. Pihasaunan arvioitu käyttöönotto 8/2022.

Pihasaunan voi varata yksityiskäyttöön osoitteesta kamppi@coworkinghome.com. 

Pihasauna on Ripavin Sointu-sauna, johon mahtuu 8 henkilöä. Sauna sisältää myös pukuhuoneen puolen sekä suihkutilan. Sauna on käytössä myös talviaikaan.

Sisäpihalla on varattavana Drop S-poreallas, johon mahtuu jopa 8 henkilöä. Varaukset tapahtuvat osoitteesta kamppi@coworkinghome.com.

Ajantasaiset hinnat saat aulapalvelusta.

Posti ja pakettipalvelut

Innovation Home vastaanottaa paketteja ja toimituksia kerroksessa 1. arkisin kello 8.30-16.30. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.

Postit saapuvat Innovation Home:n tiloihin, ja ne voi noutaa vastaanotosta. Asiakas voi sopia postin noutopalvelusta Postin kanssa. 

Pysäköinti

CapMan vuokraa KOO3-kiinteistön autohallipaikkoja. 

Sähköautopaikkojen latauksen hallintaan löydät ohjeita seuraavan linkin takaa: https://eparking.fi/fi/newuser 

Lue applikaatiossa latausaseman QR-koodi latauspisteen löytämiseksi.

Lähimmät pysäköintihallit kiinteistölle ovat: 

 • PCityForum 
  • Uloskäynti Kansakoulukujalla 

Myös kadulla on pysäköintitilaa sekä Kansakoulukadulla että esimerkiksi risteävällä Annankadulla.

Vastaanottopalvelut

Innovation Home:n vastaanotto toimii pääoven vasemmalla puolella ja on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8:30 – 16:30. Vastaanottomme vastaanottaa vieraasi ja ilmoittaa saapuneista vieraista puhelimitse tai tekstiviestillä.

Vieraat ohjataan odottamaan aulaan noutajaa. Jokainen vieras tulee saattaa kiinteistöstä ulos asti.

Yhteisö

Kiinteistön asukkaille järjestetään yhteisiä tapahtumia, joihin osallistuminen on lähtökohtaisesti ilmaista, mutta poikkeuksista viestitään selvästi. Kiinteistön tapahtumista viestitään aula-alueen infotauluilla.

Yhteystiedot

 

Aulapalvelu, kulkuoikeudet, postit, vastaanottopalvelut

Innovation Home Kamppi

puh. 040 670 0141

kamppi@coworkinghome.com

 

Kiinteistöä koskevat kysymykset

Santtu Loisa

Juhola Asset Management Oy

Puh. 040 779 7092

santtu.loisa@juhola.com

 

Share


Uutiskirjeet