Tervetuloa uuteen business-kotiisi, 7 000m2 kokoiseen innovaatiokeskukseen. Keskellä Kamppia sijaitseva keskus tarjoaa täysin uudenlaiset puitteet niin työntekoon, verkostoitumiseen kuin hyvinvointiinkin.

Coworking Kampissa

Olemme toivottaneet tiloihin suuren määrän uusia jäseniä, ja haluamme, että työpäiväsi Innovation Home Kampissa sujuu mahdollisimman hyvin. Tässä muutama tärkeä tieto coworking-tiloissamme toimimisesta:

  • Olemme kaikki yhtä samaa yhteisöä, joten tervehdimme toisiamme tiloissa ja käytävillä. Rohkein kysyy myös kuulumiset ja verkostoituu!
  • Neuvotteluhuoneiden varaus tapahtuu tällä hetkellä aulapalvelun kautta tai kamppi@coworkinghome.com -osoitteesta. Pidäthän huolen, että vapautat varauksesi päätyttyä tilan seuraavalle käyttäjälle.
  • Omat astiat ja roskat korjataan pois neuvotteluhuoneista ja coworking-tiloista.
  • Muista ilmoittaa käyttäjämuutoksista ja uusista työntekijöistä etukäteen osoitteeseen kamppi@coworkinghome.com.
  • Coworking-tilat -1. kerroksessa on otettu käyttöön 2.5. Tervetuloa tutustumaan tiloihin! Tilassa tehdään vielä pieniä muutostöitä, mutta pyrimme toteuttamaan nämä niin, etteivät ne häiritse työskentelyä.

Aulapalvelun yhteystiedot:

kamppi@coworkinghome.com

puh. 040 670 0141


 

Liity Whatsapp-ryhmäämme!

Luomme väliaikaisesti talon yhteisön viestintää varten Whatsapp-ryhmän. Siirrymme myöhemmässä vaiheessa käyttämään Innovation Home:n omaa applikaatiota.

Voit liittyä alla olevaa QR-koodia käyttäen tai pyytää aulapalvelua lisäämään sinut.

Viestimme Whatsapp-ryhmässä ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja poikkeustilanteista.


Tapaa Innovation Home Kampin tiimi!

Innovation Home:n Kampin toiminnan on ottanut haltuunsa osaava tiimimme. Tutustu alta Kampin avaintekijöihin.

Kiia

Community Manager Kiia ottaa sinut vastaan -1. kerroksessa ”Homebase”-tiloissa. Myös vahvan ravintolataustan omaava Kiia luotsaa catering-puolta Innovation Home Kampissa.

Nikita

Nikita on liittynyt Kampin tiimiin Community Creatorina. Nikitan tapaat Kampin vastaanotossa, ja hänen puoleensa voit kääntyä esimerkiksi kysymyksissä avaimista, vieraista, neuvotteluhuoneiden varauksista ja arjen asioista.

Martin

Keittiömestarimme aloitti Kampissa 2.5., ja tulee loihtimaan meille upeat tarjoilut, monipuolisen menun ja ravitsevat lounaat. Muista tilata tapahtumaasi catering-palvelut kamppi@coworkinghome.com!

A-C

A-C tulee vastaan sinua varmasti ensimmäisenä Kampissa, sillä hänen aamunsa alkaa aikaisin tilojemme kunnossapidon ja siivouksen myötä. A-C työskentelee myös tapahtumapuolellamme, ja tulet tapaamaan hänet muun muassa Dustin Event Arenan tapahtumissa.

 


Jooga alkaa Kampissa!

Tervetuloa mukaan joogailemaan Loiste Yogan Tiinan johdolla Dustin Event Arena -tapahtumatilaan (kerros -1.) seuraavina ajankohtina:

ti 17.5. kello 15-16

ti 24.5. kello 15-16

ti 31.5. kello 15-16

Tämän jälkeen pidämme kesätauon ja jatkamme viikoittaista joogaa syksyllä.

Otathan mukaan oman joogamattosi ja mahdolliset blokit!

Jooga kuuluu Innovation Home:n jäsenyyteen.


Tapahtumia Innovation Home Kampissa

Tervetuloa yhteisömme tapahtumiin Innovation Home Kampissa.

12.5.2022 Solutions Day 12. toukokuuta Innovation Home Kampissa | Dustin.fi

13.5.2022 Jälki-istunto kahvilatilassa kello 15-17

Ensimmäiset after workit Kampin yhteisössä. Tule tutustumaan muihin yhteisön jäseniin! Innovation Home tarjoaa pienet snacksit, ja kahvilasta voi ostaa oman mieltymyksen mukaisia juomia.

19.5.2022 Thriv saapuu upouuteen Innovation Home Kamppiin 19.5 klo 9-10 murtamaan yleisiä myyttejä freelancereiden kanssa työskentelystä.
Ilmoitathan tulostasi ja mahdollisista allergioista tai eritysruokavalioista 12.5. mennessä tämän kyselyn kautta.

20.5.2022 Innovation Home Family Friday Kampissa kello 15-17. Tule tutustumaan uusiin tiloihimme sekä Kampissa että Tampereella ja tuo perheesi mukana. Pientä purtavaa tarjolla ja hauskaa ohjelmaa perheen pienimmille.

Jatkossa tulet vastaanottamaan Innovation Home:n jäsenkirjeen kuukausittain.

Tervetuloa Kamppiin,
Innovation Home:n Timanttitiimi
Share


Uutiskirjeet