Tervetuloa uuteen business-kotiisi, 7000m2 kokoiseen innovaatiokeskukseen. Keskellä Kamppia sijaitseva innovaatiokeskus tarjoaa uudenlaiset puitteet niin työntekoon, verkostoitumiseen kuin hyvinvointiin.

Muutto Kamppiin lähenee

Katso yllä olevasta videosta terveisemme taloon muuttajille! KOO3-kiinteistön valmistuminen on aivan kulman takana, ja muuttoaikataulut käydään läpi jokaisen käyttäjän kanssa. Pyrimme järjestämään muuton mahdollisimman helpoksi kaikille jäsenillemme.

Toivomme, että yrityksenne yhteyshenkilö lähettää mahdollisimman pian kaikkien jäsenten nimet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet sekä hupparin koon (XS-XXL). Avaimet odottavat teitä saapuessanne sovittuun aikaan.

Remonttityöt jatkuvat yhä kerroksissa 4.-7. sekä osittain kerroksissa 2. ja 3. Tämä aiheuttaa muissa kerroksissa myös äänihaittaa, joka on lähinnä porauksesta johtuvaa. Mikäli tarvitset jollekin ajalle täyden hiljaisuuden, kuten vaikkapa kuvausten ajaksi, ilmoitathan tästä aulaan ja pyrimme koordinoimaan asian työmaan kanssa.

Huomioithan, että työmaa tulee käyttämään toista aulan hisseistä. Piha-alue on varattu kesään asti työmaan käyttöön. Työmaahenkilökunnalla tulee myös olemaan sosiaalitiloja -2. kerroksessa, joten siellä saatat myös törmätä turvavarusteissa kulkijoihin.

Aulapalvelun yhteystiedot:

kamppi@coworkinghome.com

puh. 040 670 0141


 

 

Elämä kuluttaa, kylmä palauttaa

Yksi odotetuimmista jäsenistä Innovation Home Kamppiin on CTN, joka tarjoaa huippukylmähoitoja. Huippukylmähoito on luonnonmukainen ja lääkkeetön apu, joka lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Cryoterapia sopii erityisesti niille, jotka kärsivät erilaisista lihas- ja nivelkivuista.

CTN-laitteet Kampissa:

X-Cryo -paikallishoitolaite

E-Cabin -kokovartalo kylmä

X-Tone -lihasstimulaatio

Red Light Therapy

Hyber Baric Oxygen Therapy

Neurosonic divaani

CTN haluaa tarjota KOO3-kiinteistön käyttäjille mahdollisuuden testata hoitoja, ja tarjoaa ensimmäisen kuukauden käytön ilmaiseksi. CTN:n Recovery Room -tilan löydät 1. kerroksesta Innovation Tourin varrelta.


 

Better Life. Better Performance.

Hintsa Performance on edelläkävijä kansainvälisellä tasolla korkealaatuisissa valmennuspalveluissa. Hintsa on yli 20 vuoden ajan käyttänyt tieteellisesti todistettuja metodeja maailman haastavimmilla aloilla ja urheilulajeissa.

Hintsa Performance muuttaa KOO3-kiinteistön 3. kerrokseen, ja heidän neuvottelutilojaan löydät myös 1. kerroksesta. 1. kerroksen neuvotteluhuoneet ovat myös muille vuokrattavissa tilojen ollessa vapaana; tästä lisää informaatiota myöhemmin kesällä.

Upeinta antia Kampissa tulee olemaan Hintsa Performancen kuntosali -2. kerroksessa. Kuntosali tulee olemaan myös muiden kiinteistön käyttäjien käytössä pienellä kuukausimaksulla kesäkuusta eteenpäin. Seuraathan viestejämme tähän liittyen.

Aloitamme Innovation Home:n viikottaisen joogan kuntosalitilassa toukokuun alussa. Ilmoittautuminen joogaan tapahtuu Innovation Home:n applikaation kautta.

Tervetuloa taloon, Hintsa Performance!


 

Enemmän kuin pelkkää sijoittamista

Mandatum on pitkäaikainen Innovation Home:n jäsen. Innovation Home Kampista löydät Mandatumin mukaan nimetyn neuvotteluhuoneen -1. kerroksesta.

Mandatum tarjoaa laajat sijoittamisen ja varainhoidon palvelut yksityis- ja yritysasiakkaille. Löydä sinulle sopiva keino sijoittaa ja vaurastua.

  • Varainhoidon asiakkaana henkilökohtainen varainhoitajasi perehtyy tavoitteisiisi ja tarpeisiisi.
  • Digitaalisella varainhoidon palvelulla pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin jo 25 euron sijoituksella.
  • Jos haluat sijoittaa itsenäisesti, käy kauppaa osakkeilla ja muilla instrumenteilla maailmanlaajuisesti Trader -kaupankäyntipalvelussa.

Valitse tapasi vaurastua!


 

Dustin: laadukas tekniikka toimitiloihin

Dustinilta saat kaikki tietotekniikan ratkaisut aina hiiristä palvelimiin ja verkkoihin!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin laitamme IT-arkesi kuntoon!

Riku Salkkio, Account Manager

riku.salkkio@dustin.fi

puh. 040 154 6024

 

Seuraavassa kuukausikirjeessä käsittelemme avoimia kysymyksiä tiloissa toimimisesta ja tulevien kuukausien tapahtumia.

Oman yrityksesi esittely tai tarjous jäsenkirjeeseen?

Ota yhteyttä kamppi@coworkinghome.com

Matkalla kohti Kamppia,
Innovation Home:n Timanttitiimi
Share


Uutiskirjeet