18.9.2020 08:48:00 | Innovation Home

Innovation Home avaa uuden innovaatiokeskuksen paraatipaikalle Levin laskettelurinteen läheisyyteen Visit Levin toimitiloihin.

Unelmamme on auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan – haluamme myös tuoda etätyöskentelyyn hyvinvointia lisääviä elementtejä. Olemme rakentaneet Innovation Home:sta konseptin, jossa myynti, hyvinvointi, design ja jäsentemme muodostama verkosto sekä hub & club-mainen ajattelut ovat meille kaikki kaikessa. Uskomme yhteisöllisyyden, turvallisuuden, VIP-palveluiden, kokonaisvaltaisuuden ja aidon välittämisen tukevan parhaiten jäsentemme menestystä. Meille kaikkein tärkeintä on asiakkaidemme tyytyväisyys, ja se että voimme olla aidosti päivittäin heidän tukenaan, toteaa Innovation Home:n kovana lapinkävijänä tunnettu toimitusjohtaja Petra Erätuli-Kola.

Visit Levin Yrjötapio Kivisaari on iloinen alkavasta yhteistyöstä, sillä Innovation Home luo loistavan mahdollisuuden etätyökonseptin kehittämiseen Levillä. ”Juuri nyt on oikea hetki, kotimaan matkailu tarvitsee kaikkien meidän panosta! Innovation Home:n liikeidea täydentää hienosti Levin matkailualueen monipuolisia palveluita” Toteaa Kivisaari.
”Levi on mahtava paikka uudelle Innovation Home:lle. Haluamme tuke ja mahdollistaa uuden työskentelykulttuurin kehittymistä; opimme keväällä, että työskentely ei vaadi fyysistä läsnäoloa! Odotan innolla, miten Katja Aalto yhdistää Lappia ja luontoa kunnioittavan designin toimivaan toimistoympäristöön” toteaa IH:n hallituksen jäsen Ilkka Kaikuvuo.

”Innovation Home erottuu kilpailijoistaan aidosti sitoutuneella, asiakasyritysten ja heidän muodostamalla työyhteisöllä. Pieni varhaisen vaiheen yritys pääsee hyvin toteutettujen palvelujen lisäksi kiinni yhteisön vilpittömään tukeen, joka motivoi, auttaa jaksamaan ja nostaa rimaa joka päivä. Isommat yritykset saavat mahdollisuuden toimia luovassa ja stimuloivassa ympäristössä, jota on mahdoton kopioida korporaation sisälle. Innovation Home:ssa palaa joka päivä työelämän leirinuotio, jonka ääreen jäsenet haluavat kokoontua jakamaan osaamistaan, verkostojaan ja kokemuksiaan. Track record kertoo kaiken tarpeellisen yrittäjien kyvystä toteuttaa käytännössä sen, mistä kovin moni puhuu” kertoo tulevasta yhteistyöstä iloitseva Innovation Home:n hallituksen puheenjohtaja Mika Sulin.

”Innovation Home:n positiivinen energia ja intohimo kehittää kansainvälistymistä ja etätyömahdollisuuksia uudenlaisen yhteisöllisyyden voimalla sai meidät vakuuttuneeksi, että Visit Levin kannattaa aloittaa yhteistyö Innovation Home:n kanssa” toteaa Yrjötapio Kivisaari

Yhteyshenkilöt

Visit Levi, CEO Yrjötapio Kivisaari, + 358 40 198 3958, yrjotapio.kivisaari@visitlevi.fi
Innovation Home: CEO Petra Erätuli-Kola, +358 400 415946, petra@coworkinghome.com

Share


Blogi